Eerste sfeerimpressie van woningen rond Paleis Soestdijk

leidde tot nu toe tot veel ophef. De sfeerimpressie moet betrokkenen een beeld geven hoe de nieuwe woonwijk eruit komt te zien.

In een video, gemaakt in opdracht van Paleis Soestdijk, wordt ingegaan op de belangrijkste veranderingen die de eigenaar gepland heeft voor het paleis en het landgoed.

[Video:2608232|Een impressie hoe de woningen en hotel in het gebied komen]

Over de plannen voor Paleis Soestdijk leven nog veel zorgen. Afgelopen week werd een eindadvies uitgebracht van drie klankbordgroepen die zich het afgelopen jaar over het dossier hebben gebogen.

Dat deze veranderingen veel mensen bezighoudt blijkt onder andere uit de hoeveelheid insprekers die zich hebben gemeld bij de gemeente. Vanavond is er een speciale gemeenteraadsvergadering ingelast om alle sprekers te horen, maar zelfs dat bleek niet genoeg. Ook morgenavondavond staat nu in het teken van Paleis Soestdijk.

Over twee weken neemt de gemeenteraad van Baarn een beslissing over het voorontwerpbestemmingsplan.

LEES OOKNa eerdere kritiek nu applaus voor nieuwe eigenaar Paleis Soestdijk: 'Ook wel eens leuk'Eindadvies: 'Maximum aantal evenementen bij Paleis Soestdijk'Park Soestdijk deze zomer twee dagen per week openPlan voor restauratie Paleis Soestdijk gepresenteerd: 'Je wil het als een geschiedenisboek blijven lezen'Woningbouwplannen Paleis Soestdijk aangepast, gat van dertien miljoen bijna gedicht

Lees meer...

Deel ons!

Close

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.