De Baarnse Beursvloer –vrijdag 8 februari 2019– is een gratis 90 minuten durend netwerk-event waarbij ondernemers en non-profit organisaties met elkaar in contact komen in Theater de Speeldoos. Doel is het uitwisselen van vraag en aanbod. De Beursvloer is bij uitstek geschikt voor zelfstandige professionals (ZZP’rs) die lokaal verantwoord en maatschappelijk bewust willen opereren door het investeren van kennis, middelen, netwerken, tijd en faciliteiten. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met
gesloten beurzen.

Benieuwd wat het u kan opleveren? kijk ook op de website van de Beursvloer Baarn

Kom naar de Open coffie Baarn in het Baarn OndernemersHuys op woensdag 9 januari van 9:00 tot 10:00 uur.

Afronding straatwerkzaamheden ruim op tijd De Laanstraat, dé winkelstraat van Baarn, is klaar: strakke bestrating, siergoten, opvallende zitbankjes en fraai vormgegeven afvalbakken. Maar ook nieuwe bloembakken, gezellige pleintjes en handige laadpalen voor de elektrische fiets. Ook de Brinkstraat is opgeknapt. Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om alles op tijd af te krijgen. En met succes.

Zelfstandige professionals een inspirerende werkplek bieden, dat is het doel van een aantal betrokken Baarnaars. In de gemeente Baarn werken ruim 2.000 zzp’ers en kleine ondernemers. De toekomstige Vereniging Baarns Ondernemers Huys wil een deel van hen samen brengen in een grotere leegstaande winkel in hartje Baarn. Dat komt ook de levendigheid van het centrumgebied ten goede. Belangstellenden kunnen zich vòòr 21 april melden bij meedoen@baarnsondernemershuys.nl Daarna komt er een overleg om de plannen verder door te spreken.

Lees meer...

De gemeente Baarn heeft onderzoek laten doen naar hoe tevreden inwoners zijn overDe gemeente Baarn heeft onderzoek laten doen naar hoe tevreden inwoners zijn over de zorg en ondersteuning die zij via de gemeente krijgen. Uit de resultaten blijkt dat inwoners die contact hebben gehad met het Loket Wonen, Zorg & Welzijn of het Lokaal Team van de gemeente erg tevreden zijn over hoe er met hun hulpvraag is omgegaan. Bijna 90 procent van de ondervraagden voelt zich serieus genomen. Ook zijn zij tevreden over de kwaliteit van de ondersteuning die zij krijgen. 86 procent beoordeelt deze als goed.

Deel ons!

Close

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.