'Helemaal geen sprake van frikandellen-fittie': Baarnse ondernemers willen juist samen bakken

Spoorzicht.

Eerder vanavond kwam via De Gooi- en Eemlanderhet nieuws bij RTV Utrecht dat de snackbar met de traditie van het café aan de haal zou zijn gegaan. "Maar daar klopt helemaal niets van", aldus Van der Laan.

In het artikel werd Anja van der Laan als caféhouder geciteerd. "Ik weet niet waar ze dat vandaan hebben. Anja is mijn nichtje, maar ík ben de eigenaresse", aldus Sonja. Anja zou hebben beweerd "niet blij" te zijn met de frikandellenwedstrijd van de snackbar. "Die frikandellenwedstrijd was écht ons ding", tekende de krant op. "Het klopt wel dat Anja zulke uitspraken op Facebook heeft geschreven", erkent Van der Laan.

Maar met berichtgeving over een ruzie in Baarn is ze niet blij. "Ik vind het helemaal niet erg dat Steven (de snackbarhouder) een dergelijke wedstrijd organiseert! We hebben het er juist over om de wedstrijdvolgend jaar samen te gaan organiseren."

Om duidelijk te maken dat de twee ondernemers écht geen ruzie hebben, wil Sonja zelfs graag een beetje reclame maken voor Lekkerrr by Spoorzicht. "Komende donderdag hebben ze een actie dat er tussen 14.00 en 16.00 uur gratis friet gehaald kan worden."

Lees meer...

Deel ons!

Close

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.