Marlayne Sahupala en Luuk Ikink quizmasters op Koningsdag

negen teams uit de dorpen rond Amersfoort wordt gespeeld.

Sahupala en Ikink verzorgen als quizmasters een twintig minuten durend onderdeel van het bezoek van de koninklijke familie aan Amersfoort. De deelnemende teams uit onder meer Bunschoten, Eemnes, Soest en Baarn komen op 27 april op de fiets naar Amersfoort. De quiz wordt gespeeld bij het Sint Pieters- en Bloklands Gasthuis.

De organisatie achter de Amersfoortse viering wil met de quiz benadrukken dat de regio zich verbonden voelt met Amersfoort en dat de naburige dorpen daarom bij het koninklijke bezoek goed vertegenwoordigd zijn. De negen gemeenten hebben ook een financiƫle bijdrage aan het koningsbezoek geleverd.

Marlayne Sahupala werd bekend als zangeres bij het Eurovisie Songfestival en als presentator van tv-programma's van SBS6. Luuk Ikink presenteerde op NPO Radio 1 en werkt tegenwoordig voor de camera's van RTL4.

LEES OOKKinderen vandaag al in oranjestemming: scholen vieren Koningsontbijt en KoningsspelenJan Smit en Maan naar Koningsdag AmersfoortWudstik opent Koningsdag AmersfoortKoningsdagfeest Griftpark Utrecht te populair en gaat niet doorAmersfoort schrapt Koningsdagboete: "Dit was niet de bedoeling"

Lees meer...

Deel ons!

Close

Klik op onderstaande knoppen om ons te volgen.